Sistema On-Line de control de presència als centres de treball

Amb el sistema de control de presencia On-line de GesAccess NFC podrà controlar les entrades i sortides dels diferents centres de treball, controlar la presencia, confeccionar el registre d’hores realitzades (Sentència 207/2015 de 4 de desembre de 2015 i Sentència 25/2016 de 19 de febrer de 2016), etc.

A través d’un SmartPhone capturem la data, hora, treballador i el centre de treball, emmagatzemant les dades al nuvol, les quals hi accedim des de qualsevol dispositiu amb accés a internet, obtenint en tot moment la informació actualitzada.

Control de presencia
GEO-Posicionament
On-Line
Informes

L’Audiència Nacional sentencia que les empreses han de registrar les hores de treball dels empleats

La Instrucció 3/2016 de la Inspecció de Treball, sobre intensificació del control en matèria de temps de treball i d’hores extraordinàries, estableix que el registre de la jornada haurà de ser diari i ha d’incloure l’horari concret d’entrada i sortida respecte de cada treballador. La comprovació de l’existència del registre s’haurà de poder realitzar al centre de treball, per evitar la seva manipulació posterior.

L’Audiència Nacional va emetre dues sentències (Sentència 207/2015 de 4 de desembre de 2015 i Sentència 25/2016 de 19 de febrer de 2016) que han motivat que la Inspecció de Treball hagi iniciat actuacions en matèria de control horari a fi de verificar el compliment dels horaris pactats.

Tota aquesta situació ha provocat que el Pla de control 2016 de la Inspecció de Treball i de la Seguretat Social hagi endurit els controls i estigui incrementant les seves actuacions en la revisió del compliment del registre de jornada dels treballadors tant a temps parcial com a temps complet.

Tots els experts en matèria laboral, remarquen la importància d’aquestes sentències, i insisteixen en la necessitat d’implantar mecanismes de control i registre d’hores de la jornada diària de tots els treballadors de l’empresa.

Per més informació contacti amb nosaltres emplenant el següent formulari, través del telèfon 938 768 366 o per mail a central@aisi.cat.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Accés directe a GesAcces-NFC