MyCloud Backup és un sistema de còpies de seguretat al núvol, totalment automatitzat, que externalitza les dades dels clients als nostres Data Center, xifrant i enviant-les a través de canals d’Internet segurs i que els aporta la tranquil·litat que necessiten

Característiques clau

Còpies de seguretat

Còpies de qualsevol tipus d’arxiu o base de dades, BBDD ERP corporatiu, arxius ofimàtics, imatges, vídeos, mapes, correu electrònic.

Històric de fitxers

La política de retenció permet recuperar versions d’arxius o base de dades, com també de qualsevol arxiu que s’hagi esborrat.

Encriptació

Tècniques d’encriptació d’última generació a 256 bits

Protocols d’internet

La Seguretat de la informació està garantida per Certificats i Protocols d’Internet segurs (SSL)

Tauler de control

Li permet al client supervisar i modificar la configuració de les còpies de manera molt senzilla.

Servei de Suport

Proporcionat per experts tècnics mitjançant una avançada plataforma atesa de manera àgil i eficient

Estalvi

No es requereix inversió en infraestructura ni programari

Data center

Infraestructures allotjades a BT, edifici que compta amb la millor tecnologia i les millors mesures de seguretat.

Sense contractes de permanència

Contracta el servei sense cap lligam de permanència

Claus per a un bon backup

Automatització

Automatitzar els processos de les còpies de seguretat per no dependre d’un recurs humà que sempre comporta un risc

Còpia diària

Degut a que cada empresa genera moltes noves dades diàriament, es molt important mantenir la màxima periodicitat de les còpies de seguretat. Totes les dades, tant antigues com noves són de vital importància.

Externalització

Només estarem segurs i ens aportarà la tranquil·litat necessària disposar d’una còpia de seguretat fora de la nostra empresa.

Confidencialitat

Garantirem les nostres dades si estan protegides per un sistema i una clau d’encriptació adequats i que els canals d’enviament i recepció de les dades siguin segurs.

Disponibilitat

És imprescindible poder restaurar les dades en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

Caracteristíques generals

Una solució a la teva mida

Un cop instal•lat i configurat el servei, les còpies de seguretat s’executen de manera automàtica, externalitzant les dades a BT, el Data Center d’una de les operadores més grans del món ubicat a Barcelona. Aquests viatgen de forma totalment segura i encriptats en l’origen, garantint l’absoluta confidencialitat. El client disposa de les seves còpies de seguretat en qualsevol moment i lloc, les 24 hores els 365 dies de l’any

Tecnologia in-file delta

MyCloud Backup ha estat equipat amb la tecnologia patentada de In-File Delta. Amb aquesta funció solament necessitem copiar l’arxiu original una única vegada durant la primera tasca de còpia. Posteriorment, només seran enviats al Data Center petits blocs d’arxiu amb els canvis realitzats en cada fitxer. Això permet minimitzar la finestra de backup, així com l’espai de còpia utilitzat

Múltiples connectors

Un variat conjunt de connectors completen les nostres aplicacions de Backup. Aquests mòduls addicionals permeten realitzar els processos
de còpia de seguretat programats, tot i que els fitxers romanen oberts i en ús, establint la còpia incremental en Bases de dades i Màquines Virtuals.