SQL Pime

Programes ERP per a empreses i programari de gestió per a pimes.

Li oferim programes de gestió per a empreses, amb un sistema modular i personalizable que és desenvolupem des de 1997, amb la garantia de ser un programari de gestió instal·lat en més de 3.000 empreses en tot el territori nacional. Descobreixi totes les funcionalitats del programari ERP, SQL Pime.

SQL Conta

Programari de comptabilitat i programes de gestió fiscal per a empreses

El més complet programari de comptabilitat general multiempresa i multiejercici, que li ajudarà a tenir la informació més completa sobre l’estat econòmic de la seva empresa.

SQL Obres

Programari de construcció i programes de gestió per a projectes

Un programari de construcció que li ajudarà en la gestió dels seus projectes d’obres i instal·lacions, des de la generació de pressupostos, passant per la planificació, imputació de costos… fins a la certificació de les fases de producció i la seva posterior facturació. Descobreixi tot el potencial d’aquest programari per a gestió de projectes.

SQL TPV

Programari TPV tàctil personalizable i programes per a tendes i comerços

Sorprengui’s amb l’àmplia funcionalitat del nostre programari de TPV tàctil, una eina personalizable, adaptable i multisectorial. Defineixi l’aspecte de les botoneras tàctils i les dades a registrar als programes TPV per a tendes, en funció de les necessitats específiques de la seva empresa.ndas, en función de las necesidades específicas de su empresa.

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);